تبلیغات
موسسه «تسنیم» در اردبیل - ارتباط نوع تغذیه با بوی عرق
جمعه 1 آذر 1392

ارتباط نوع تغذیه با بوی عرق

   نوشته شده توسط: موسسه تسنیم    نوع مطلب :دانستنی‌ها ،




بوی زننده عرق برای کمتر کسی قابل تحمل است و بیشتر افراد سعی می‌کنند با انواع مواد آرایشی و بهداشتی و روش‌های درمانی با تعریق زیاد و بوی ناخوشایند آن مقابله کنند...
با خودتان می‌گویید که الان که فصل تابستان نیست؛ نکات مربوط به تعریق بدن را هم که بار‌ها خوانده‌ایم اما ما این بار می‌خواهیم از تاثیر تغذیه بر تعریق بدن برایتان بگوییم. شاید باور نکنید اما برخی از خوشمزه‌ترین غذاهای مورد علاقه‌تان سبب تعریق‌ می‌شوند. اگر از آن دسته‌ای هستید که زیاد عرق می‌کنید، بد نیست این خوراکی‌های عرق‌زا را بشناسید و در مصرف آنها اعتدال به خرج دهید.

1.غذا‌های تند
یک فلفل تند بردارید و گاز بزنید و ببینید چقدر طول می‌کشد تا قطرات عرق بر پیشانی‌تان بنشینند! گرمایی که حس می‌کنید ناشی از ماده‌ای طعم‌زا در فلفل به نام «کاپساسین» است. این ماده گیرنده‌های عصبی حساس به طعم ماده غذایی را تحریک می‌کند و باعث می‌شود گیرنده‌های حسی گول بخورند و احساس کنند که شما گرم‌تان است. به این ترتیب بدن واکنش‌هایی که در احساس گرما از خود نشان می‌دهد، آغاز می‌کند، گویی در گرمای 40 درجه قرار گرفته‌اید!

یکی از وظایف هیپوتالاموس- غده‌ای در مغز- تنظیم دمای بدن است. به عبارتی هیپوتالاموس حکم ترموستات بدن را دارد یعنی با ایجاد شرایط گرما، مکانیسم تولید و ترشح عرق را فعال می‌کند تا دمای بدن تعدیل شود. عرق از غدد ترشح کننده عرق به سطح پوست می‌رسد و تبخیر می‌شود. قطرات عرق برای تبخیر به گرما نیاز دارند و این گرما را از بدن می‌گیرند و در نهایت بدن خنک می‌شود.

2.غذا‌های داغ
غذاهای داغ هم می‌توانند سبب تعریق شوند. به‌عنوان نمونه چای داغ، قهوه داغ، سوپ داغ و... هم می‌توانند در بعضی افراد سبب تشدید تعریق شوند حتی اگر فرد در کل احساس گرما نکند.

3.سیر
با خوردن سیر، در عرق ترکیبات گوگردی متصاعد می‌شود. گوگرد بویی شبیه بوی تخم‌مرغ گندیده دارد البته بد نیست بدانید بوی گوگرد بسیار بد‌تر و زننده‌تر از این حرف‌هاست اما ما انسان‌ها تنها قادریم آستانه‌ای ناچیز از آن را حس و درک کنیم. علاوه بر سیر خوراکی‌های هم خانواده آن -از جمله پیاز و موسیر- هم می‌توانند سبب بوی بد شوند.

4.کلم، ترب و خردل
از دیگر خوراکی‌های که خوردن‌شان سبب تولید بوی بد می‌شود، خوراکی‌های خانواده کروسی‌فِر(انواع کلم، ترب و خردل) است. اعضای این خانواده هم مقادیر قابل‌توجهی ترکیبات گوگردی دارند.

5.ادویه‌جات
ادویه‌جات بودار از قبیل کاری و زیره هم می‌توانند سبب ایجاد بوهای شدیدی شوند. بنابراین كسانی كه به هر دلیلی از این ادویه‌ها بیشتر استفاده می‌كنند باید دقت بیشتری به خرج دهند.

6.گوشت‌ها
حتی غذاهایی که خودشان چندان بویی ندارند هم می‌توانند سبب تغییر بوی عرق شوند. از این دسته می‌توان به گروه گوشت‌ها اشاره کرد. به عبارتی خوردن گوشت زیاد عرق را بدبو‌تر می‌کند


برچسب ها: بوی عرق ، تغذیه ، طب سنتی ، اردبیل ، تسنیم ،

is a foot tattoo painful
یکشنبه 18 تیر 1396 03:32 ق.ظ
Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there!
Many thanks
http://tyraskilling.wordpress.com/
دوشنبه 1 خرداد 1396 04:56 ب.ظ
This design is spectacular! You obviously know how to keep a reader amused.
Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Excellent
job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
Too cool!
Gladis
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 04:42 ب.ظ
Hi, just wanted to mention, I liked this article. It was inspiring.
Keep on posting!
BHW
دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 08:01 ق.ظ
Great beat ! I wish to apprentice even as you amend your website,
how could i subscribe for a blog website?
The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit familiar of this your broadcast provided shiny clear concept
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر